Planten bestellen

Bestellen van planten

Naar uw wens

Bij Tuinen De Meulenaere kan u beroep doen op zijn professionele connecties om nagenoeg alle soorten planten, bomen, struiken te bestellen. U geeft hem een belletje of laat een mailtje achter en Tuinen De Meulenaere contacteert u zo snel mogelijk om de bestelling af te werken.

Levering aan huis

Helemaal gratis

In regio Brugge & De Kust levert Tuinen De Meulenaere de planten aan huis. Nadat uw bestelling geplaatst is, neemt hij contact op om een datum en uur af te spreken, en dit allemaal voor zeer scherpe prijzen.Geen groene vingers ?

Geen probleem.

Tuinen De Meulenaere kan, indien gewenst, het planten op zich nemen. Na overleg met u krijgen de planten hun ideale plekje om helemaal tot hun recht te komen !Advies op maat

voor alle flora

Bij de bestelling van de aankoop zal Tuinen De Meulenaere gepast advies geven, dit aan de hand van de regio (let op: niet alle soorten doen het goed aan de kust !), richting van de tuin en de bestaande flora in de tuin. Eenmaal ter plaatse wordt dan finaal overlegd waar men de planten het beste in de grond steekt.Hebt u vragen ?

Of wilt u een bestelling plaatsen ?

Contacteer ons dan snel !